Aziz Yıldırım, Adana’da Başkan Gibi Karşılandı

Bugün de Adana’da kongre üyeleriyle bir araya gelen Aziz Yıldırım, bir yandan Ali Koç’u eleştirirken, bir yandan da vaatlerini sıraladı.

7 yıldır sportif başarı kazanamayan Ali Koç’un karşısına bir kez daha rakip olarak çıkan efsane başkan Aziz Yıldırım, iddialı vaatleriyle desteğini artırıyor.

Mourinho ile yaptıkları görüşmenin detaylarını aktaran Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Portekizli teknik adamla anlaştığını belirterek, kendisi için bunun bir sorun olmadığını ifade etti ve şunları söyledi:

"ANLAŞABİLİYORSANIZ ANLAŞIN DEDİK"

"Mahmut ve Önder Beyler Mourinho ile anlaştılar. Parasal da anlaştık ve imza hazırladı avukatları. Biz orada bekledik çünkü yönetimde olmadığımız için o imzanın hiçbir geçerliliği yok. Onun üzerine bize Mario Branco'nın Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'e geleceğini söylediler. Biz de 'Konuşsunlar, anlaşabiliyorsanız anlaşın' dedik."

"BEN SÖYLEDİM GİTTİLER, AMA İYİ OLDU"

"Sonuçta Fenerbahçe'de seçim var. Kim kazanırsa o devam edecek. Bunun üzerine o da 'Tamam' dedi. Bunlar birkaç gündür gittiler geldiler ve anlaşmışlar. Ne kadara anlaşmışlar, rakam falan sormadım. Ama iyi oldu. Niye iyi oldu? Ben söyledim gittiler. Ben seçileceğim benim dediğim adam yine burada olacak."

Fenerbahçe Yönetimi'ne Mourinho'nun istediği 4 yıldız futbolcunun ismini veren Aziz Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı:

"LUKAKU, DYBALA, TALISCA, SÖRLOTH"

"Buradan oyuncu isimleri de vereyim, onları da alacaklar. Lukaku'yu alacaklar. Çünkü Mourinho istiyor. Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Trabzonspor'da oynayan Sörloth var. Bunlardan 1-2 tanesini halletsinler, ondan sonrasına biz gelince bakarız."