CASPER1
CASPER2

Nesibe Aydın, deplasmanda kaybetti:71-80

Basketbol 09.12.2022 - 09:33, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:33 2251+ kez okundu.
 

Nesibe Aydın, deplasmanda kaybetti:71-80

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Nesibe Aydın, deplasmanda Romanya'nın ACS Sepsi-SIC takımına 80-71 yenildi.
İki takım arasında Ankara'da oynanan maçı da ACS Sepsi-SIC, 70-56 kazanmıştı. Nesibe Aydın, bu sonuçla grupta 3. mağlubiyetini yaşadı. ACS Sepsi-SIC ise 5'te 5 yaptı.
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Nesibe Aydın, deplasmanda Romanya'nın ACS Sepsi-SIC takımına 80-71 yenildi.

İki takım arasında Ankara'da oynanan maçı da ACS Sepsi-SIC, 70-56 kazanmıştı.

Nesibe Aydın, bu sonuçla grupta 3. mağlubiyetini yaşadı. ACS Sepsi-SIC ise 5'te 5 yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sporbox.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.